2012 - början på slutet, slutet på början?

Nu var det snart ett år sen jag var inne här, vad hände där? Jag vet faktiskt precis vad som hände. Det var exakt den här tiden för ett år sen jag helt plötsligt fick för mig att börja blogga igen. Det var vinter, det var kallt, det var tråkigt. Konstigare än så är det egentligen inte. Det blev sommar och plötsligt fanns det bara så mycket viktigare saker att göra!
2012 alltså. Året då jorden kommer gå under och alla kommer dö. Nej, okej inte ens jag tror på det där (längre), för om jag gjorde det så skulle jag väl inte sitta här. Men det är inte bara domedagens år, nej det är också slutet på början. Slutet på barndomen, dax att växa upp och bli vuxen. Hur ska detta gå? Jag vill ju inte bli vuxen, jag vill föralltid vara ung och fri. Det känns lite läskigt på något sätt, att jag över en natt plötsligt kommer vara "vuxen". Fast okej jag kan ju knappst säga att det inte finns några fördelar med att vara 18. Lika mycket som jag fruktar det längtar jag efter det.

Jag skulle verkligen kunna skriva en hel bok här men det vore nog bli lite långdraget. Jag hatar ju själv att läsa bloggar med mycket text (haha), så jag kanske borde visa lite bilder på vad jag har gjort under det senaste året istället. Mycket roligare!


Jag åkte utomlands med mina vänner i en vecka! Har nog aldrig varit så trött efter en semester, men vi hade superkul!




Jag åkte till mitt sommarställe på Fårö med min bästa vän, Niki! Jättemysig resa med en del...oväntade händelser. Var dock lite regnigt under hennes vecka där. Men vi ska absolut tillbaka i sommar igen!


Åt supergoda crepes på Fårö! Kommer aldrig få nog av dem, i sommar är jag tillbaka..


Spenderade två veckor i underbara Frankrike med min käre far! Riktigt fint var det där.


Kom hem från Frankrike och fyllde 17 år, med en liten middag för mina fina vänner!


Hösten kom vilket även innebar årets enligt mig absolut BÄSTA högtid, halloween! Med tanke på hur snäll jag är så var jag ju självklart ängel..(hehe)


Jag fick barn! Eller okej jag fick låna henne i några timmar...på julafton! Världens sötaste bebis.


Sen kom det nya året tillslut, 2012. Jag firade det med dom bästa! På bilden har vi Tessan, Niki och Felicia.

RSS 2.0