Jordgubbar och fräknar

Nu sitter jag här framför datorn igen, efter ännu en fantastiskt fin dag! Det är helt otroligt hur varmt det är för att bara vara april. Man blir nästan lite rädd haha. Nu ska jag snart träffa Sofia som jag har väntat på hela dagen...fast det gör inte mig någonting eftersom jag har solat. Vi får se vad vi hittar på, kvällen har ju inte ens börjat än!






Jag har dessutom blivit sjukt fräkning...men jag gillar ändå mina små fränkar lite nu på sommaren!

Sommar på balkongen

Lovet har precis börjat och inte nog med det, nu har även sommaren kommit! Det var ett bra tag sen man kunde sitta och sola på balkongen utan att frysa, men det kunde man idag. Så skönt! Nu gäller det bara att det blir lika fint de kommande dagarna, då blir vi glada. Nu ska jag iallafall sova lite.

Här kommer lite bilder som jag hade på min mobil


Grillning hos Amanda

Första grillningen i år. Lite spontant men vi lyckades tillslut!




Det var allt för mig! Godnatt


solen skiner



Solen skiner och det är lördag, kan det bli bättre? Nu sitter jag här och äter min frukost så fint. Jag hade tänkt att dra ner på stan om ett tag, hoppas ni får en bra dag!

Lördagen som var







Här kommer lite fina bilder från i lördags som jag  så trevligt spenderade hemma hos Jessica som fyllde år! Väldigt mysigt om jag får säga det själv, vilket jag får här i min lilla blogg! hiho

Våren är här och lyser (vit?) på jorden!



Nu är våren äntligen här, på riktigt! Man kan gå omkring i tunna jackor och fina skor, man kan vara utan vantar utan att behöva komma hem med köldskador. Jag är så otroligt lycklig! Det här är vad jag har gått och väntat på hela vintern och nu är den verkligen här, woho! Det är seriöst helt ofattbart hur snabbt allting går den här tiden på året. I fem hela månader så har det legat ett tjock vitt snötäcke överallt som vägrat att försvinna. Men nu, på bara någon vecka (känns det som) så är det helt plötsligt som bortblåst, som att det aldrig varit där. Underbart.


RSS 2.0